Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Slut med The Strokes?

Man skal nærmest tilbage før nyere tid, for at finde en debut der rykkede mere ved rockverdenen end “Is This It” fra The Strokes. Her to, knap så succesfulde, albums senere, sår guitarist Albert Hammond Jr nu tvivl om, der overhovedet kommer mere fra bandet. Hammond, hvis andet soloalbum kommer til næste år, fortæller til Pitchfork, at han ingen anelse har om, hvornår man kan forvente nyt, og fortsætter “unless there’s something in concrete that we’ve all decided, then I can’t really say anything. It wouldn’t be my place; it would be our place as a group. So, I’ve gotta leave that as “everything’s great.” I just have no idea when we’re going to do anything.”
Ikke ligefrem et endeligt farvel til bandet, men heller ikke opløftende for folk der venter på nyt fra den trendy NY-gruppe.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Peter
December 10, 2007 kl. 14:31

Mener faktisk også at Casablancas var ude med meldinger om en længere pause da det (hurtigt) stod klart at “First Impressions Of Earth” heller ikke blev en værdig opfølger til “Is This It” -selvom jeg nu personligt mener at både “First Impressions…” og “Room On Fire” er væsentlig bedre plader end de er blevet gjort til.

Kenneth Nielsen
December 12, 2007 kl. 21:48

Det er helt sikkert sørgelig læsning! Jeg synes også at alle tre albums holder hele vejen. Jeg synes endda at “First Impressions..” er det mest langtidsholdbare af de tre udspil.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS