Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

“Pete Wentz, hvor er jeres Grammy?”

“Grammy, er du lam i roen? Man kan ikke drikke mælken før man malker koen…”
Der er mere end en smule Flopstarz over Fall Out Boy i disse dage. Ligesom Flopstarz er FOB nemlig blevet forbigået af Grammy komiteen. Den totale mangel på opmærksomhed har i følge Gigwise gjort Pete Wentz en smule pigesur. Han skriver blandt andet i FOBs weblog:

we want our songs to be immortal and a statue doesnt do anything to help them live forever. it is the people that live and die with them in their ears and throats that give them life. we wont lie to you, accolades from our peers feel great. however, a fifty year old white man shouldnt decide whether we are relevant or not- and he doesn’t. we wanted to thank you for making us feel relevant- for sitting up all night to get into our shows and for buying our music. it means more in the wake of moments like this. we know who we are based on those who would walk through hell with us. this is not a disappointment, rather a revelation on what is truly important. Thanks.

Så sidder man og overvejer om man skal skrive et eller andet for at understrege hvor selvretfærdig han er, eller om man bare skal synge “for jeres Grammy gik fløjten, og det lød sådan her…”

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Peter
December 12, 2007 kl. 14:43

na na na na na na na na na na na na na na na na na Pete Wentz fik ingen Grammy for det lød sådan her…

Roy
December 12, 2007 kl. 15:04

Fall Out Boys næste plade: FOB de gør det!

Martin
December 13, 2007 kl. 0:19

Når han ligefrem nævner det i sin blog, viser han med al tydelighed, hvor irriteret han er. Hvis man ikke var skuffet, var der ingen grund til at nævne det. Så ville det være smukkere, hvis han havde nosserne til at sige rent ud, hvor skuffet han var. Men problemet for emo’er er vel netop, at nosserne mangler!

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS