Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi har ikke noget imod når bands vi godt kan li’ laver coverversioner af numre vi godt kan lide. For en månedstid siden havde vi Spandau Ballets To Cut a Long Story Short som Ugens Retrovideo, og den er nu dukket op i en version med Londongruppe Cazals.

Cazals er et et ret ubeskrevet blad, men en del af Frekvens redaktionen var meget glade for deres første single Poor Innocent Boys der kom helt tilbage i 2005. Hvad bandet har lavet i mellemtiden er lidt uklart, men de har blandt andet skiftet pladeselskab. Deres version af To Cut A Long Story Short er ganske udemærket, omend lidt uoriginal, postpunk. Der ligger også tre andre numre til aflytning på Cazals Myspaceside, og der skulle komme et helt album først i 2008.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS