Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Mens vores egne årslister er under opsejling, kan man sagtens bruge lidt tid på at kigge igennem Rolling Stones liste over de 100 bedste sange i 2007. Der er både fundet plads til Frekvens favoritter som Fountains of Wayne og Okkervil River, kæmpe sællerter som Rihanna, Jay-Z og Linkin Park, legender som John Fogerty, Springsteen og Randy Newman, og så naturligvis en masse r’n'b/ hip hop folk, som jeg aldrig har hørt om. Og ganske overraskende har Nickelback også sneget sig ind på listens yderste mandat, med den mildt sjove single Rockstar.

Listen linker til adskillige af sangene på Youtube, og det bringer os så til undertegnedes favorit video fra i år, som vist ikke har været postet her på siden før. På listens 26. plads finder vi nemlig nummeret Same Girl med R. Kelly og Usher. Det er intet mindre end genialt morsomt, og især måden Usher kan sige “daaamn”, er nok til at vække latterkramper hos mig.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS