Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ny forsanger i Anthraz

Det legendariske metalband Anthrax fandt i 2005 sammen med tidligere forsanger Joey Belladonna, men lykken var kort. I januar annoncerede bandet at Belladonna ikke længede var med i bandet, og at de nu ville finde en anden forsanger. Siden da har Corey Taylor fra Slipknot og Stone Sour (det er ham med leatherfacemasken) været nævnt som en mulig arvtager, men sådan skulle det ikke være. Istedet har Anthrax slået pjalterne sammen med den ukendte Dan Nelson, og er sammen med ham igang med at indspille nyt materiale, samtidig med at deres klassiske albums “Sound Of White Noise” og “Stomp 442″ bliver udgivet på iTunes.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS