Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Manics vil ha’ Kylie på scenen

Vi nævnte den anden dag, at Manic Street Preachers har fået NMEs Godlike Genius Award. I den forbindelse skal de spille til den store NME prisuddeling den 28. februar, og Nicky Wire har en masse ideer til showet. Blandt vil han gerne have Tom Meighan fra Kasabian og Tom Clarke til at synge henholdsvis Masses Against Classes og Motown Junk.

Mest interessant er der dog, at Wire vil prøve at lokke Kylie Minogue på scenen. Kylie og Manics karrierer har nemlig flere gange tidligere krydset spor. Tidligt ville Manics Street Preachers gerne have Minogue til at synge med på duetten Little Baby Nothing fra deres debutalbum. Det skete dog ikke, og Traci Lords sang istedet overfor James Dean Bradfield. Senere har Kylie faktisk sunget den live sammen med Manics, ligesom James Dean Bradfield og Sean Moore producerede kæmpefloppet “Impossible Princess” fra 1994, som Nicky Wire også skrev to tekster til, blandt andet den glimrende Some Kind of Bliss.

Til showet næste år kunne den australske popdronning jo meget passende synge Nina Perssons del af Your Love Alone Is Not Enough.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Pernille
December 21, 2007 kl. 23:20

Jeg forstår ikke, hvorfor det ene skal udelukke det andet. Kan Nina Persson ikke også være med? Eventuelt også Traci Lords. Selvom hun er en del mindre rock’n'roll og en del mere soccer mom end hun var cirka ‘Little Baby Nothing’, så tror jeg egentlig, at jeg hellere vil se hende, Kylle og Nina end de der gutter der er posing as Manics.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS