Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Julemusik på falderebet: Lightspeed Champion

Hvis du ikke allerede er nået mætningspunktet for julemusik, har vi fundet en jule-ep med en ganske aktuel kunstner. Bag bandnavnet Lightspeed Champion gemmer sig en tredjedel af noveltybandet Test Icicles, der efter en kort karriere gik i opløsning i februar 2006. Devonte Hynes’ nye projekt er af en helt anden art, og klinger mere af indie og folk end dansable post-punk.

Lightspeed Champions har i anledning af julen lagt en jule-ep med 6 numre ud til gratis download på zshare.net. Blandt de 6 numre er der flere version af den glimrende titlede I Forgot to Wrap Your Presents…. my bad og et cover af ABBA klassikeren Happy New Year.

I det nye år kan man opleve Lightspeed Champion i København, hvor bandet den 4. januar spiller til Klubbland arrangementet på Stengade 30, og Lightspeed Champions album “Falling Off the Lavender Bridge” udkommer den 21. januar.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS