Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Shout Wellington Air Force holder release party

Her på Frekvens har vi tidligere fremhævet gruppen Shout Wellington Air Force som et spændende nyt navn og skrev blandt andet følgende i en anmeldelse af gruppens ep “Carry On”: “Legesyge guitarer, temposkift og den gode vokal gør, at man ikke kan undgå at blive draget ind”.

Efter lidt forsinkelse er SWAF nu endelig klar til at udsende ep’en, der også har fået roser hos både Soundvenue og GAFFA, og det fejres, når bandet i samarbejde med Klub Stöj torsdag den 27. december inviterer til release party på Sway i Århus.

Bandet fejrer altså i aften udgivelsen med en gratis koncert klokken 22:00 på baren Sway under Clemensbro i Århus, hvorefter de faste Klub Stöj dj’s John Fogde og Jesper Hvam vil fyre op for musikken og give gæsterne mulighed for at sparke juleræset af sig med indierock resten af natten. Alt sammen ganske gratis.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS