Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ny Smashing Pumpkins EP

Det skabte en del ballade, da Billy Corgans og Jimmy Chamberlins seneste album “Zeitgeist” først udkom i en almindelig udgave, herefter i en deluxe udgave, efterfulgt af en anden udgave, så en med en anden farve cover og så endnu en med et cover i en anden nuance. Istedet for at udsende pladen igen, har Smashing Pumpkins nu samlet 4 nye numre på en EP, der kan købes sammen med Zeitgeist på Itunes, hentes for sig selv, eller købes på cd engang i næste måned. EPen hedder “American Gothic” og indeholder følgende numre:
01 The Rose March
02 Pox
03 Again, Again, Again (The Crux)
04 Sunkissed

Smashing Pumpkins er koncertaktuelle i næste måned, hvor de spiller i Valby Hallen den 27. februar.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS