Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi er stadig ret stolte af, at vi var først med Radiohead på Roskilde nyheden og vil frem til festivalen varme grundigt op til det, der vel allerede nu kan udråbes til årets største/vigtigste/mest spændende koncert på dansk jord. Derfor kan vi meget passende starte det nye Frekvens år med “Scotch Mist”, som er lavet af bandet og lagt online 1. januar 2008. Den knap 53-minutter lange film viser bandet, der spiller samtlige numre fra “In Rainbows” i deres studie og på andre lokationer, garneret med lidt obligatorisk arty-farty lir ind imellem numrene. For os, der stadig ikke helt har fået skovlen under “In Rainbows”, er det en glimrende lejlighed til at tjekke numrene ud, som de måske vil lyde live til sommer.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Amelie: Hi friends, how is the whole thing, and what you desire to...
?????? ????: ?????? ???? ?????
????? w888: We absolutely love your blog and find the majority of...
n: I visit every day some sites and websites to read articles or...
mrpiracy: you’re really a good webmaster. The web site...
xxx: A?t?ally no matter if someone doesn’t be awa?e ?f...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS