Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi er stadig ret stolte af, at vi var først med Radiohead på Roskilde nyheden og vil frem til festivalen varme grundigt op til det, der vel allerede nu kan udråbes til årets største/vigtigste/mest spændende koncert på dansk jord. Derfor kan vi meget passende starte det nye Frekvens år med “Scotch Mist”, som er lavet af bandet og lagt online 1. januar 2008. Den knap 53-minutter lange film viser bandet, der spiller samtlige numre fra “In Rainbows” i deres studie og på andre lokationer, garneret med lidt obligatorisk arty-farty lir ind imellem numrene. For os, der stadig ikke helt har fået skovlen under “In Rainbows”, er det en glimrende lejlighed til at tjekke numrene ud, som de måske vil lyde live til sommer.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS