Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Din yndlingsblog er nu klar til at gentage succesen fra sidste år, hvor vi førte os frem på Sway.
Denne gang går det løs på Musikcaféen(Mejlgade 53) fredag 18/1 fra kl. 20.30, hvor Frekvens spiller op til dans før, efter og ind imellem koncerter med Obstacles, Lack og Beta Satan. Sidstnævnte tæller medlemmer fra opløste Tiger Tunes og I Am Bones, og har igennem længere tid hærget i den danske undergrund. Beta Satan skrev sidste år under på en pladekontrakt med Crunchy Frog, og koncerten på Musikcaféen er sidste chance for at se dem på dansk grund, inden de går i studiet for at indspille deres debutalbum. Gaffa har desuden spået dem til at blive et af de store nye navne på den danske scene i 2008

Hele denne herlighed koster kun sølle 60 kr. (10 kr. rabat med studiekort) ligesom der er rabat på fadøl fra 20.30 til 21.30. Der er alt i alt ingen grund til ikke at dukke op og svinge indie træbenet og høre nogle af de mest spændende nye bands på den danske musikscene i øjeblikket.


Desuden vil vi gerne her på Frekvens slå et slag for det lille spillested Musikcaféen, som i løbet af foråret har fået samlet et ganske udmærket program. Sæsonen åbner den 17. med Hatesphere, og derefter følger som sagt koncert med Beta Satan. Derudover er det også muligt at opleve navne som Mimas, Kim & The Cinders, Jens Unmack og Nikolaj Nørlund til hele 2 dobbeltkoncerter, Decorate.Decorate, The Tremolo Beer Gut, Diefenbach, Allan Olsen, Choir of Young Believers og The Alpine.

Udover det flotte program har Musikcaféen også gjort det muligt for folk at gå ind og lytte til optagelser fra koncerter på stedet. Indtil videre er der dog ikke så meget at vælge imellem, men det er planen, at flere koncerter bliver lagt op løbende. I øjeblikket kan man bl.a. finde optagelser med Murder og førnævnte Beta Satan.

Lyt til koncerter fra Musikcaféen.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS