Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Freebass klar til koncerter

Ifølge eGigs kunne det se ud som om, at Freebass er klar til at lufte deres materiale. Vi har tidligere berettet om Peter Hooks supergruppe bestående af de tre bassister Mani (Stone Roses/Primal Scream), Andy Rourke (The Smiths), Hook selv (Joy Division/New Order) samt et par prominente gæstevokalister, og nu er der så føjet en koncertdato til programmet. Det drejer sig om velgørenhedsarrangementet Manchester Versus Cancer, som finder sted i (ja) Manchester d. 23. februar, hvor man også kan opleve blandt andre Happy Mondays og Fun Lovin’ Criminals.

Længe så det ud til, at man her ville få en enestående mulighed for at opleve de to egoer, Liam Gallagher og Ian Brown, sammen på en scene, men de rygter har Brown nu aflivet på sin MySpace-side. Lidt ærgerligt, men mon ikke der stadigvæk venter en oplevelse for de personer, der møder op til arrangementet? Vi andre må bare vente på, at videoer af varierende kvalitet dukker op på YouTube.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Martin
January 11, 2008 kl. 13:35

Det dårligste bandnavn i mands minde! Man håber, det er en joke fra Hooks side.
Det skal dog blive spændende at høre, hvad de har at byde ind med

Roy
January 12, 2008 kl. 0:36

Teknisk set er Test Icicles stadig det ringeste bandnavn ever, men ja, Freebass er også ret sløjt.

Pernille
January 12, 2008 kl. 18:45

C’mon, Joe Lean and The Jing Jang Jong slår da begge to med flere længder.
Med Test Icicles tænker man i det mindste “heh…” første gang man hører det (eller jeg gjorde, men jeg har selvfølgelig også humor som en dreng i 7.). Freebass lyder som noget helt andet end det forhåbentlig er. Men Joe Lean and The Jing Jang Jong… det er da pure shit on a stick!

Roy
January 14, 2008 kl. 14:14

Jo mere jeg tænker over det, og der er tænkt mange dybe tanker, så er Joe Lean faktisk et helt utroligt sløjt navn. Måske det ringeste ever…

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS