Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

NME sætter gang i hype maskinen

Hvis der er nogen, der forstår at sætte en god gang hype i gang, så må det være det engelske musikblad NME, som netop har offentliggjort en liste over hvilke nye bands der er værd at holde øje med i 2008. En plads på denne liste er nærmest garant for masser af opmærksomhed, men på bagsiden følger vel også benhård bedømmelse, vi er trods alt på jagt efter de næste Oasis eller Arctic Monkeys.

På dette års liste er der ikke overraskende masser af attitude og stramme jeans som f.eks. hos Black Kids(billedet) og Foals. Så er der også bandet Joe Lean and The Jing Jang Jong, der kan fremvise en indie manke, hvor selv John må se sig slået. Endelig finder man også de mere bizarre indslag som f.eks. Yo Majesty, en amerikansk hip-hop gruppe fra Florida, der består af to piger, hvoraf den ene tidligere har været gift med en præst til trods for at hun er homoseksuel.
I 2007 ville hun ikke flyve til London efter at flyet havde været forsinket, hun var overbevist om, at det var et tegn på, at Gud var imod deres turné. Derudover skulle hun have beskrevet sine tekster som, ”so gay they’ll split your dick”. De to piger har vi helt sikkert tænkt os at følge tæt fremover her på Frekvens.

Se hvilke bands man skal holde øje med ifølge NME.

Man kan i bytte for nogle få informationer, ganske gratis downloade en EP med Black Kids på deres hjemmeside.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Martin
January 11, 2008 kl. 13:33

- Black Kids er fin pop, men deres berømte EP er en smule kedelig – med undtagelse af den glimrende “I’m Not Gonna Teach Your…”

- Foals er god, energisk pop. Flere stærke singler lover godt for debutalbummet.

- Friendly Fires er også udmærket. Eurosonic og VICE-tour er heller ikke dårligt at have på plakaten i starten af året.

- MGMT er mere tvivlsomme. Mens “Time to Pretend” var ét af de allerbedste popnumre fra 2007, så kniber det med deres øvrige materiale – for ikke at tale om deres live-optrædener. Men måske de bliver stærkere i 2008.

Det er en udmærket liste, de har skrabet sammen. Drowned in Sound har dog en bedre – delt op i tre sektioner.
http://drownedinsound.com/articles/2775545

Peter
January 11, 2008 kl. 14:06

@Martin
Er rimelig enig med dig i forhold til EP’en, der er nogle ok ting på, men det er ikke en jeg kommer til at høre til døde.

Mht. Drowned In Sound, så må man siges at spille på sikre heste når man spår The Kills, Black Mountain, Hot Chip og Panic! At The Disco? til at blive det nye store.

Martin
January 11, 2008 kl. 14:28

@Peter,

ja, dem undrede jeg mig også over. Men så igen, de kalder dem også “certifiable successes.” Det er imidlertid deres to andre lister, der er mere interessante:

http://drownedinsound.com/articles/2764066

http://drownedinsound.com/articles/2769670

Mette
January 11, 2008 kl. 14:37

Jeg har lyttet til “I’m not gonna teach…” fra EP’en i et par måneder nu og hvis der kommer mere af dén slags synes jeg det ser lovende ud for Black Kids…

Mette
January 11, 2008 kl. 17:12

Jeg synes egentlig også ret godt om Glasvegas – ‘Daddy’s Gone’ bør bestemt tjekkes ud, melankolsk, mørkt, skotsk :-)

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS