Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Peaches Geldof vælter sig i rockstjerner

Peaches Geldof har tydeligvis en svaghed for fyre i bands med ringe navne, hvilket måske ikke er så overraskende når ens fædrende ophav spillede i Boomtown Rats. I hvertfald har hun ifølge de engelske tabloider, skiftet forsangeren i Ox.Eagle.Lion.Man (der så kun har 2 ting kørende for sig) ud med Joe Lean, fra det lige så ringe navngivne og NME hypede Joe Lean and The Jing Jang Jong.
Ifølge The Guardian beskrives parret af deres venner som et nyt Moss/Doherty-par, hvilket får avisen til at komme med følgende glimrende svada:

“And the sooner they start filming shoddy videos of themselves singing flaky, hastily composed ballads the better. We also look forward to Peaches becoming the first woman to be accused of “doing a Yoko” on a band who haven’t even recorded a decent tune yet”

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS