Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Antidepressive midler

Kort før jul lancerede vi vores bud på vinterens soundtrack, som vi mente skulle bestå af sange dedikeret til depressioner, dødsfald og generel sørgmodighed.

Nu kommer Gigwise så med et bud på 30 sange, som ifølge dem vil være i stand til at jage vores vinterdepressioner langt væk. Der er mange gode bud imellem, men Shiny Happy People alligevel? Hvis der er en sang, der kan få mig til at fare i køkkenskuffen efter den nærmeste kniv, så er det sgu den.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Mette
January 18, 2008 kl. 0:09

Jeg synes nu ikke man skal kimse ad R.E.M, om end “Shiny Happy People” måske ikke er blandt deres bedste numre – men lystigt er det da!

Glædeligt er det at se, at Gigwise har valgt at sætte “There is a Light That Never Goes Out” med The Smiths på listen, den flurerer også helt klart i toppen af mine favoritter ifht. glade toner.

Og slutteligt; skulle jeg have placeret Depeche Mode på listen, havde jeg valgt “Enjoy the Silence” frem for “Just Can’t Get Enough”, hvilken kan drive mig til vanvid, navnlig efter den telefon-reklame der plagede Danmark for et par år siden; “Gå SMS amok…”. Argh!

Roy
January 18, 2008 kl. 10:47

Det er umuligt ikke at holde lidt af REM, når man har set dem inde hos Muppet Show.
http://youtube.com/watch?v=zkHM8xG6i8o

Martin
January 18, 2008 kl. 13:23

Der er flere smukke sange på den liste, som ikke er direkte feel-good sange.

‘There Is a Light That Never Goes Out’ er én af vor tids største sange og indeholder et omkvæd med kærlighedserklæringen over alle kærlighedserklæringer, men… Man bliver jo ikke direkte glad af den, som man gør af f.eks. ‘Everyone’s a V.I.P. to Someone’

Mette
January 18, 2008 kl. 13:49

Jeg synes nu man(jeg) bliver glad af at høre “There is a Light…”, men det er vel også meget subjektivt, hvad man bliver glad af at høre. Egentlig ser jeg den også mere som en carpe-diem-lev-i-nu’et-og-glem-alt-andet sang end en kærlighedssang.

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS