Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ryan Gosling som Cobain?

For tiden vælter det ind med historier, og ikke mindst spekulationer, om hvem der skal spille Kurt Cobain i den kommende film. Det er for længe siden blevet etableret at filmen, som altså endnu er på tegnebrættet, er baseret på biografien “Heavier Than Heaven”, Universal Pictures er med på spøgen, og Courtney Love er med som producer.

Nu har Courtney Love så meldt ud at hun vil have den Oscar nominerede “Half Nelson” skuespiller Ryan Gosling i rollen som Cobain. God idé, siger vi herfra, for han er ret fantastisk i “Half Nelson” og “The Believer” – og i mindre grad i “The Adventures of Young Hercules”. Og klart et skridt frem fra Zach Efron.

Det viser sig dog hurtigt at Love er fuldstændig ude af trit med virkeligheden, da hun også vil have Scarlett Johansen til at spille sig selv. Der er jo ikke ligefrem to alen af et stykke. Måske hun selv skulle spille rollen, da hun allerede har mestret rollen som “træls kone til kendt mand” i både Larry Flint og Andy Kaufmann filmene.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS