Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Støj på Frekvensen

Den seneste uge har ikke budt på voldsomt mange interessante nyheder på Hits In The Car, så det har været nødvendigt at dykke et par ture ned i arkivet for at kunne stykke denne uges udgave af Støj på Frekvensen sammen.

Richard HawleyColes Corner
Den primære årsag til den sløve uge på Hits In The Car er, at undertegnede har brugt en del tid på Facebook-gruppen “Richard Hawley til Danmark“. Håbet er, at tilstrækkelig mange danske Richard Hawley fans vil bakke op om projektet, så vi endelig kan få en koncert på dansk jord med den fantastiske engelske crooner.
Download som mp3: Coles Corner

Kiss Kiss KissRecorded Smiles
Denne unge danske kvartet skal agere opvarmning for The Floor Is Made Of Lava på disses Danmarks turne her til foråret. Musikalskt er der et stort slægtskab, så “3 gange kys” vil givetvis blive populære blandt hovednavnets fans.
Download som mp3: Recorded Smiles

The Papertiger SoundPale Eyes
Jeg har tidligere tildelt Kni9hts titlen som det “bedste band i verden uden en pladekontrakt”, og tøver ikke med at kalde UK bandet The Papertiger Sound det “næstbedste band…”. Denne shoegaze/indie pop duo er uhyre produktiv og 11 numre fra det glimrende men uudgivne album “Fujipop” kan downloades kvit og frit fra Last.fm.
Download som mp3: Pale Eyes

Klaus&KinskiNunca estás a la altura
Indie pop på spansk lyder ikke umiddelbart, som en attraktiv kombination, men Klaus&Kinski med de danske forbindelser har fået skruet en aldeles glimrende ørehænger sammen.
Download som mp3: Nunca estás a la altura

Moto BoyYoung Love
“Swedish pop” kan vel efterhånden brandes på samme niveau som “Danish design”, hvor kvalitet er nøgleordet?
Download som mp3: Young Love

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
John Fogde
January 18, 2008 kl. 13:41

Ang. K&K så kan jeg da lige slå et slag for den mexicanske gruppe Volovan, der i 2003 udsendte popperlen “Ella es azul”, som jeg ofte selv vender tilbage til.

Stytzer
January 18, 2008 kl. 13:58

Havde aldrig hørt om Volovan, men efter at have lyttet til dem på Myspace må jeg konstatere at det var på høje tid!

Søren
January 18, 2008 kl. 18:39

Jeg kan kun bakke John op, Volovan er helt fantastisk.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS