Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der er fuld gang i de amerikanske primærvalg, og i den forbindelse vil Frekvens godt afsløre hvem vi ville stemme på, skulle der engang vælges en President of the World. Nej, selvom ugen har stået i Radioheads tegn, er det ikke Thom Yorke – vi ville frygte at ende som first against the wall.

Vores stemme ville naturligvis gå til den ultra sympatiske Fran Healy fra Travis, under den forudsætning, at den næsten lige så sympatiske Travis-bassist Dougie Payne blev vicepræsident .

Det er efterhånden en del år siden Travis har lavet en virkelig god/interessant plade, men netop Coming Around er et højdepunkt for bandet. Nummeret blev udsendt som single mellem gennembrudet “The Man Who…” og efterfølgeren “The Invisible Band”, og har udover en fabelagtig meget Byrds’ klingende popmelodi, også en glimrende video; sød og charmerende, ligesom Travis.

Hvem kan stå for replikken “Nobody’s gonna laugh at you because you’re an egg”?

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS