Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Spleen United anmeldelser og smagsprøver

Det længe ventede album nummer to fra Spleen United udkom i går, og har fået anmeldelser fra det lunkne til det nærmest overstadige. Det sjoveste ved at pløje igennem de mange anmeldelser er næsten at se, hvor uenige folk er om, hvad den nye Spleen plade faktisk lyder som. Fra Underworld til Jean-Michel Jarre over Pet Shop Boys, Air og Soft Cell.

Flere Frekvens læsere har tidligere luftet deres store forventninger til albummet, så dem vil vi meget gerne høre, om er blevet indfriet med “Neanderthal”. Hvis pladen endnu ikke er indkøbt, har bandet lagt et par smagsprøver online. Lyt til Suburbia og Failure 1977 på Spleen Uniteds myspace side.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Stytzer
January 22, 2008 kl. 12:37

Efter de første 3 gennemlyt er albummet en skuffelse…men jeg giver mig ikke uden kamp, så jeg lytter videre med optimismen i behold :)

ully
January 23, 2008 kl. 18:02

Jeg er bestemt ikke skuffet. Det er mere upbeat end den første plade, men super catchy og lækkert. Det er nok bare en af de plader der deler vandene…

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS