Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Efter vi forleden kunne fortælle at Eddie Vedder havde vundet en Golden Globe, for hans soundtrack til filmen Into the Wild, var vi egentlig overbevist om at Vedder også ville være at finde til Oscar uddelingen. – Han ville nok tabe til Phil Collins, men en nominering ville da være på sin plads.

Men nej, i stedet må Vedder nu se showet fra sin egen sofa, og diskutere kjolerne med sin kone, for han blev åbenbart vejet og fundet for let. I stedet har The Academy valgt at nominere intet mindre end tre sange fra Disney filmen Enchanted. Inklusiv den kontroversielt betitlede Happy Working Song, som kan ses foroven.
Spørgsmålet er om man behøver kommentere yderligere på det?

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS