Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Jill’s Next Record

De fleste kender sikkert kun Jill Sobule for hendes største hit I Kissed a Girl (YouTube). Rent faktisk har hun udgivet 6 CDer i eget navn, og samarbejdet med et væld af kunstnere. Mest nævneværdigt for undertegnede var, da hun i en kort periode var en del af Lloyd Coles backing band The Negatives. Hun nåede også at være med bandet en enkelt tur i Danmark, hvor de spillede på Vega.

Som så mange andre kunstnere, der ikke passer ind i pladeselskabernes traditionelle skabeloner, prøver Jill Sobule at gå andre veje for at få sin musik udgivet. Hun har for nylig bedt sine fans om hjælp, og prøver at indsamle $75.000 ved at tilbyde forskellige godbidder, rangerende fra en credit på pladen, over gratis adgang til alle hendes koncerter i 2008, til muligheden for at synge med på pladen for de fans, der vælger at donere fra $5 til $10.000

Indtil videre er det lykkedes at indsamle knap $30.000. Projektet kan følges på Jill’s Next Record websitet, hvor man også kan lytte til smagsprøver på tidligere numre fra Jill Sobules katalog.

Nogen kan måske huske, at Kristin Hersh (tidligere Throwing Muses) har gang i et lignende projekt, hvor man kan abonnere på adgang til hendes musik.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
John Fogde
January 25, 2008 kl. 14:23

Det er en virkelig interessant tilgang til at drive en karriere, og man må da håbe, at det lykkes for hende. I Kissed A Girl-pladen er faktisk okay, og Mexican Wrestler fra Pink Pearl er også et fint nummer. Så man kan da håbe, at de fri tøjler kan være med til at skaffe hende et regulært gennembrud.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS