Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Lyt til Nada Surf

I en tidligere tråd henledte en læser (Mette) vores opmærksomhed på Nada Surfs MySpace-side, hvor det lige nu er muligt at streame hele det nye album, “Lucky”, som først er i handelen d. 4. februar.

Albummet indeholder en del gæsteoptrædener – bl.a. fra Frekvens-favoritterne Ben Gibbard (Death Cab For Cutie), John Roderick (The Long Winters) og Ed Harcourt – men det lader ikke til at have haft den store indflydelse på albummets lyd, som mest af alt lyder som Nada Surf. Bestemt ikke en dårlig ting, eftersom bandet som altid forstår at skrue en velklingende (indie-)popmelodi sammen, men i denne omgang er der nu lidt metaltræthed at spore i både musik og tekst (som Roy også påpeger i føromtalte tråd.)

Men bedøm selv på bandets MySpace-side.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS