Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Denne uges retrovideo er intet mindre end et teknologisk mesterværk – både i tema og udførelse.

I en af ugens få ikke-Nada-Surf-relaterede nyheder, kunne man downloade et nummer med Eels, som en appetitvækker til deres rarities opsamling “Useless Trinkets”. Samtidig med førnævnte, er der også udkommet et regulært greatest hits album kaldet “Meet The Eels”, og på den finder man blandt andet ovenstående Last Stop: This Town.

I videoen kan man se forsanger E blive klonet med en gulerod, som dernæst bliver løftet over i en dansende robotkrop. Jeg er næsten sikker på at der findes en dybere, meget samfundskritisk, mening bag det, men hvad det er, ved kun Mr. E – Og hans veje er som bekendt uransagelige.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS