Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Henrik Hall er Uundgåelig, og lige om hjørnet

Det tidligere Love Shop-medlem, mundharpevirtuosen Henrik Hall, begejstrede i 2006 Frekvens med sin solodebut “Solo”. Nu er opfølgeren på vej, og første singleudspil Suzuki er i denne uge Ugens Uundgåelige på P3. Hvis du ikke har tid/lyst til at sidde igennem en hel time på statsradiofonien for at høre nummeret, kan det fra i dag også høres på Henrik Halls myspaceside. Den officielle Henrik Hall hjemmeside er til gengæld stadig off line.

Suzuki
lover bestemt godt for hele “Chock Suk Koma”, der er i butikkerne den 18. februar. Mikkel Damgaards produktion er som sædvanlig fabelagtig og klinger ikke så lidt af Zed/Kent – hvilket ikke er en dårlig ting.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Anders O
January 28, 2008 kl. 22:58

Mærkeligt. Jeg var inde på Halls hjemmeside et par dage før han glemte at betale sine regninger, og der stod der, at albummet kom til at hedde noget andet end “Chok Suk & Koma”. Det var kun ét ord, men jeg har glemt, hvad det var.

‘Suzuki’ er i øvrigt et dejligt nummer. Måske skulle Kent hive fat i Damgaard næste gang.

Troels-Henrik B. Krag
January 29, 2008 kl. 17:08

Hehe. Hall helt i firspring :-)
Det gør jo nok Roy (og os andre) godt glade at høre, at Hall’en er på banen igen.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS