Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Blur og Oasis begraver stridsøksen…i ost

Den britiske presse bliver tilsyneladende aldrig trætte af at skrive om en mulig fredspagt mellem de gamle ærkefjender Blur og Oasis. For nylig var det fremme, at BBC havde planer om at bringe toppen af britpoppen sammen i en specialudgave af “The Weakest Link”, og nu skulle noget så usædvanligt som ost danne rammen for knus og kram mellem de engang så storstridende konger af den britiske musikscene.

Vi har før skrevet om Alex James’ store kærlighed til ost, og nu skulle han ifølge Music-News være interesseret i at skabe en helt unik Blur/Oasis-ost efter at have hørt rygter om, at brødrene Gallagher deler den samme lidenskab. Planen er så, at osten skal nydes i forbindelse med den kommende BRIT Awards-prisuddeling.

En kilde tæt på Alex James udtaler følgende om ostens vidunderlige egenskaber:

“Damon and Alex have always been enthusiastic about cheese – it was the glue that held Blur together for so long. But it wasn’t until recently that Alex discovered Liam and Noel shared their obsession. So he had the masterplan of creating something constructive through the medium of cheese, which would mark their maturity.”

Tidligere har James selv sagt noget lignende – og ikke mindre underligt – om ost:

“It’s amazing, the friends you can make, just through cheese. People get very emotional about it.”

Som det var tilfældet med quiz show-historien, så vælger Frekvens at forholde sig lidt tvivlende til disse oste-rygter.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS