Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


I går/nat gik det løs med det amerikanske Super Bowl cirkus, og sørme om ikke Anders fik sit ønske opfyldt. En anden, der fik et ønske opfyldt, var mr E. Han fik nemlig presset en reklame for sit b-side/rarity album ind i denne mother of all reklamepauser. Med en pris omkring 100.000$ pr sekund fås reklamer ikke meget dyrere, og E havde da også kun betalt for ét sekund på skærmen. Reklamen kan ses ovenfor og må vel nærmest tælle som en subliminal besked – for E og Eels skyld håber vi, at den virker, og at en masse amerikanere, presset af deres underbevidsthed, løber ud og køber “Useless Trinkets”.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Peter
February 5, 2008 kl. 22:30

And so the plot thickens… Ovre på Gaffa.dk mener John ikke der var en Eels reklame, imens Kristian mener at den løb over skærmen. Er der nogen der rent faktisk så hele kampen og ikke lukkede øjnene et eneste sekund?

Kristian
February 6, 2008 kl. 8:24

Jeg vil ikke bet my life on, at den faktisk var på skærmen – jeg stolede på NME, silly me.

Aktivitet

20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS