Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Bill Cosby som rapper

Her på redaktionen har vi aldrig helt forliget os med, at David Hasselhoffs rapkarriere ikke er blevet til noget endnu, men nu ser det ud til, at vi får et lille plaster på såret.

Ifølge Paste Magazine påtænker Bill Cosby nemlig at udgive et rapalbum ved navn “State of Emergency”. I USA er Cosby udover TV-karrieren kendt for en række højst moralske bogudgivelser, og den nyslåede rapper vil da også tage sit udgangspunkt i emner som børneopdragelse, teenagegraviditeter og stofmisbrug i et forsøg på at nå ud til de amerikanske unge. Derudover kan AllHipHop.com berette, at han som en anden Will Smith ikke vil bande eller rappe nedsættende om kvinder.

Naturligvis er MC Billy Cozbees projekt dømt til at blive en fiasko, ligesom det er noget tvivlsomt, om albummet nogensinde vil udkomme. Heldigvis har flere kreative folk på YouTube givet deres bud på, hvordan et rapnummer med Cosby kunne komme til at lyde, så vi kan få en fornemmelse af komikerens (som jeg i øvrigt altid har set som en jazzmand) skills.

Klik ‘Læs mere’ for at se et af de bedre påfund.


 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS