Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Anmeldelse: Yoav – Live i Bruxelles

8/11

Nu anmeldte vi desværre ikke Yoavs koncert, da han forleden spillede i København, så vi tager den fra Belgien i stedet for – og dernede er han også meget behagelig.

Yoav var blevet forvist til den lille scene i spillestedet Botanique, den såkaldte “Rotonde”, og det passede egentlig meget godt. Kun omkring 150 belgiere havde fundet vej til det kuglerunde spillested, som ligger midt i Bruxelles” botaniske have. Der var tilsyneladende ingen belgiske spejdere, som havde hypet Yoavs ankomst.

Til gengæld skabte det ellers ret reserverede publikum, alle sad ned under koncerten, en meget hyggelig atmosfære omkring dagens æresgæst. Yoav virkede dog som en lidt genert, lidt kikset størrelse, da han kom ind på scenen, i forvasket tøj og bare tæer. Tilgengæld virkede det også underligt demonstrativt, at der allerede inden koncerten startede, stod However if you look at who s doing well, it is the leaders in business and industry like all the executives on Wall Street and their peers running the multinational corporations in the affordable-health.info and Pharmaceutical industries. et par sko oppe på scenen.

Tæerne tjente dog et formål, skulle det hurtigt vise sig, da Yoav flittigt brugte dem til, via effekt-pedaler, at sample og loope diverse lyde han kunne frembringe på guitaren, indtil det blev et ganske imponerende backingtrack for hans sange. Og den generte attitude blev hurtigt kastet over bord, når manden enten spillede percussion på guitaren, eller kastede sig ud i en falset af Justin Timberlake”ske dimensioner.

Denne teknik er dog ikke enestående, KT Tunstall med flere har for eksempel tidligere brugt den, så i sidste ende kommer det jo an på sangene – og der går det lidt til begge sider. Som hovedpersonen selv gjorde opmærksom på, så er der kun én plade på bagen, hvilket begrænser repertoiret en del – og det er endda inklusiv en relativt ordinær cover af The Pixies” Where Is My Mind.

På plus siden skilte Club Thing og især Beautiful Lie sig ud, med både gode melodier og gennemførte arrangementer, mens andre af sangene bar mere præg af middelvare, hvad angår musik og især tekst.

Det ændrer dog ikke på at Yoav, qua sin tilgang til musikken, har fat i noget virkeligt interessant og imponerende. Og selv om det måske er let at afskrive som Dave Matthews-agtigt guitar nørderi, så har han faktisk også et godt øre for melodier, som på den lange bane måske er det som adskiller ham fra flokken.
På aftenen fik han i hvert fald imponeret og charmeret de få belgiere som sad rundt på gulvet.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS