Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Wacken fejlbooker band

Den tyske Wacken festival har i flere år været en af de førende inden for heavy metal festivalerne. Men den er ikke perfekt, hvilket det engelske band Cynic måtte sande, efter de blev booket til årets udgave. Festivalen troede nemlig, de havde fat i det amerikanske band Cynic (ja, man kan se hvor fejlen er opstået), og så blev engelske Cynic sløjfet igen.

Dette har ført følgende bitre svada med sig fra Cynic (UK):
The German people have an enviable and just reputation for thoroughness and attention to detail, so it is very disappointing to report that during negotiations for CYNIC (UK) to play at Wacken [Open Air festival in Wacken, Germany] (including telephone conversations to and from England), that whilst they booked and promoted a British heavy metal band from Worcester, England, they (Thomas from Wacken Open Air) believed he had entered into contract with a thrash metal band from the U.S. Dear Thomas (ever the promoter professional), when he realised his error (well, in fact, he sent our team a link to Wikipedia of CYNIC U.S. and asked if that was us), and when receiving the negative response, binned us from the show.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS