Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Støj på Frekvensen

Faste læsere af Hits In The Car har i den seneste tid kunnet konstatere, at indlæggene er dukket op med en uregelmæssighed (hvis de da overhovedet er dukket op), som er DSB værdig. En af de mange afledte konsekvenser af denne ustabilitet har beklageligvis været, at Støj på Frekvensen den seneste tid har glimret ved sit fravær. Pt. er der ikke meget, der tyder på forbedringer af “driften”, men det er dog lykkedes at finde tid til at indsamle 5 numre til en ny omgang “Støj”.

Som blogger har jeg den seneste tid oplevet en tendens som går i retning af, at flere og flere bands giver tilladelse til at deres numre bliver remixet for herefter at blive lagt ud til gratis download. Om dette skal opfattes som en accept af tingenes udvikling vides ikke, men under alle omstændigheder er det glædeligt at se, at også mere kendte bands nu er begyndt at benytte sig af denne metode til at promovere deres musik!

epo-555Centipede (Evil Death Machine remix)
Mens vi venter på nyt (for der må da snart være nyt på trapperne) må vi klare os med dette remix af Centipede fra “Mafia”.
Download som mp3: Centipede (Evil Death Machine remix)

Tegan and SaraBack In Your Head (RAC Mix)
RAC’s remix af The Shins’ nummeret Sleeping Lessons har tidligere været præsenteret her på siden og denne gang “går det ud over” Tegan and Sara. Og nok engang er remixet bedre end originalen.
Download som mp3: Back In Your Head (RAC Mix)

Attention NowDon’t Let It Slip Away (Oliver North Boy Choir mix)
Jeg har en svaghed for Oliver North Boy Choir (lidt ligesom kvinder har det med chokolade), så der var ingen vej udenom dette remix. Med det typiske ONBC sound er remixet markant anderledes end originalen.
Download som mp3: Don’t Let It Slip Away (Oliver North Boy Choir mix)

Green ConcordeThis Time (remix by tWAMi)
For mig et dette mønstereksemplet på, hvordan et remix kan gøre underværker, når et småkedeligt nummer bliver forvandlet til en voldsom energiudladning.
Download som mp3: This Time (remix by tWAMi)

The FashionLike Knives (Tiger Baby Remix)
En oplagt kandidat, hvis playlisten til festen i aften mangler at blive piftet lidt op.
Download som mp3: Like Knives (Tiger Baby Remix)

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS