Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ugens udgivelser (uge 6)

Der er langt om længe kommet gang i albumudgivelserne igen. I den netop forgangne uge drejede det sig bl.a. om Hej Matematik, Nada Surf, Hot Chip, Black Lips og Lenny Kravitz. Vi skal lige have kigget lidt på anmeldelserne af deres seneste albums, før vi i morgen giver os i kast med denne uges udgivelser.

Hej Matematik: “Vi Burde Ses Noget Mere”
Anmelderne er ikke helt enige om kvaliteten af Søren Rasted og nevøs musikalske samarbejde.

Gaffa (4/6): “Det store facit på Hej Matematiks første album bliver altså hits. Ikke af de langtidsholdbare, men af dem, som, så længe de er nye og friske, er bedre end meget andet.”

Soundvenue (2/6): “Man fornemmer humoren og selvironien, men ikke mere end det. Og det er et grundlæggende problem ved albummet.”

Ekstra Bladet (3/6): “Hej Matematik – en vandet vits.”

Nada Surf: “Lucky”
Middelkarakterer til et album, vi havde forventet os meget af.

Soundvenue (3/6): “Materialet er unægteligt noget mere poleret og kalorielet end tidligere.”

Undertoner (3½/6): “Der er selvfølgelig øjensynlige ulemper ved at åbne stærkt, hvis man ikke kan følge stærkt op. Og det kan Nada Surf ikke.”

Paste Magazine (2/5): “While never unpleasant, “Lucky” represents a slowdown from the roll Nada Surf has been on.”

Der er mere “Lucky”-lir på dette Nada Surf e-card.

Hot Chip: “Made In The Dark”
Vi har tidligere været inde på de fine anmeldelser af Hot Chips tredje album. Her er tre af dem.

Gaffa (5/6): “Det er generelt nogle fine og først og fremmest ekstremt fantasifulde kompositioner, som Hot Chip har begået derude i mørket.”

Soundvenue (4/6): “Det er skiftevis soulet, svedigt og skævt, nøjagtig som på “The Warning”. Denne gang er vi dog blevet advaret på forhånd, og derfor lyser “Made In the Dark” ikke helt så meget op som sin forgænger.”

Pitchfork (7/10): “Good record but not a great one. By the time you see them this summer, they’ll have it sorted out.”

Black Lips: “Good Bad Not Evil”
Efter lidt længere ventetid udkommer Black Lips’ femte reelle album endelig i Danmark.

Gaffa (4/6): “Black Lips er et garagerock-orkester af den demonstrativt snottede slags, der drøner gennem rockland i 50′er-slæder med hajfinner og smider fuldt formede små sangperler af i svinget.”

Soundvenue (4/6): “Black Lips ved, hvad de laver og lyder, som om de har gjort det siden 60′erne, da garagerocken fik åbnet porten. Uden de dog mangler den ungdommelige energi.”

NME (8/10): “These are bad boys that have done good, not gone good.”

Lenny Kravitz: “It Is Time For A Love Revolution”
Kravitz mener, at det er på tide med en kærlighedsrevolution. De danske anmeldere kunne dog også godt have tænkt sig en musikalsk revolution fra den modebevidste herres side, lader det til.

Gaffa (3/6): “Albummet byder således ikke på nogen overraskelser, der blæser lytteren omkuld i en række præcise rock- og funkmelodier, og trækker vejret på typiske Kravitz-ballader.”

Soundvenue (4/6): “Dette ottende studiealbum fra manden, der nægter at blive gammel, er på alle måder klassisk Kravitz, sådan som det lød for 18 år siden.”

Ekstra Bladet (3/6): “Når ret skal være ret, så er Kravitz’ ottende album faktisk knap så slemt som flere af de søvndyssende sager, han har lagt navn til på det sidste.”

I næste uge glæder vi os bl.a. til at se, om The Storm kan mere, end de viste til P3 Guld. Vi tvivler.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS