Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Jens Unmack og Nikolaj Nørlund er efterhånden halvvejs i deres fælles turné, hvor de efter anmeldelserne at bedømme begejstrer med både nyt og gammelt materiale.

Det lader dog ikke til, at sidstnævnte har kigget helt tilbage i bagkataloget for Trains & Boats & Planes-tiden, hvilket er lidt af en skam, da disse udgivelser rummer noget af det bedre, Nørlund nogensinde har begået.

Nyd for eksempel videoen til Ill Seen ovenfor. Tracket stammer fra Trains & Boats & Planes’ første reelle album, “Engulfed” (1992), og videoen kan vist ikke blive meget mere tidlig-halvfemser-indie med sand på trommeskindet, forvredne billeder og Soma Allpass i pailletter.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS