Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Over den sidste tid, har vi i retrovideoerne dækket bands som Cure og Travis, som ganske vist har et par år på bagen, men som alligevel stadig står relativt klare i de fleste hukommelser. I dag er tiden dog inde til at sparke den seriøst ol’ school!
Engelske Moody Blues har fået æren, med deres klassiker Nights in White Satin fra 1969, og udover at være et ganske fremragende nummer, så byder den også på en video fra før musikvideoer blev et reelt fænomen.

Det absolutte clou kommer for undertegnede efter ca 2 minutter, da fløjtenisten, som bærer en skræmmende lighed med en ung Michael Schæffer, hiver sin jazz-flute frem og giver en solo. Ser man bort fra de fjollede associationer, er det dog et smukt nummer, og derfor er Nights in White Satin ugens retro video.
Man kan naturligvis læse mere om sangen på Wikipedia, hvor man blandt andet kan erfare at sangen også er udgivet på spansk, under titlen Noches de Seda.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS