Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


9/11
Den her anmeldelse handler om at få det bedste ud af det.


Under Byen spillede til DRs Radiohuset Rocker i 2007 en koncert, hvor RadioUnderholdningsOrkestret blev inviteret med på 5 numre, og det er disse 5 numre, som nu bliver udgivet. Der er tale om Plantage fra 2002s “Det Er Mig Der Holder Træerne Sammen”, imens de resterende 4 numre, Af Samme Stof Som Stof, Siamesisk, Den Her Sang Handler Om At Få Det Bedste Ud Af Det og Tindrer, alle er taget fra “Samme Stof Som Stof” fra 2006.

At man først nu har fundet på at parre Under Byens musik med et klassisk orkester kan virke besynderligt, for bandets lyd kan på mange måder i forvejen lede tankerne mere hen imod klassisk end egentligt rytmisk musik. Henriette Sennenvaldts vokal er stadig det absolutte fokus, hvoromkring musikken udspiller sig, men med den klassiske baggrund er det som om numrene udfolder sig endnu mere end tilfældet er i originalversionerne. På Af Samme Stof Som Stof og Siamesisk bliver strygerne f.eks. brugt til at lægge en skiftevis dramatisk og skrøbelig, og alt i alt virkelig flot baggrund, som Under Byens finurlige lydprojekter så kan lægge sig ovenpå.

Alt i alt er der tale om en virkelig flot udgivelse fra Under Byen, som dog nok mest vil appelere til fans, idet der ikke er tale om nyt materiale, derudover er det også en forholdsvis kort udgivelse med en spilletid på kun ca. 33 min. – men der er selvfølgelig også kun tale om en EP.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS