Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Johnny Marr med i The Cribs?

Siden sine The Smiths dage, har guitarhelten Johnny Marr levet en noget omflakkende tilværelse, der blandt andet har bragt ham forbi Electronic, The The og senest en fast plads i Modest Mouse. Ifølge Gigwise kunne pladsen i Modest Mouse dog ende med, at vige for jobbet som guitarist hos Leeds bandet The Cribs.

The Cribs har ikke fået noget stort gennembrud herhjemme, men har med deres tre plader fået moderat succes hjemme i England. Gaffa skrev i januar, at Marr har været med til at skrive sange til gruppens fjerde plade, og nu hinter Cribs bassist Gary Jarman om, at Marr kunne blive en fast del af bandet.

Samarbejde med kendte guitarister er dog langt fra noget nyt for The Cribs, der tidligere har arbejdet sammen med både Bernard Butler (ex-Suede) og Lee Ranaldo (Sonic Youth), ligesom deres sidste album “Men’s Needs, Women’s Needs, Whatever” var produceret af Alex Kapranos fra Franz Ferdinand.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS