Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


I et land der har fostret bands med navne som Selfish C*nt, Shit Disco og Anal C*nt, kan det overraske, at der er folk der bliver forargede over bandnavnet Kunt and the Gang. Det er nu engang tilfældet, og en pub i den walisiske by Basildon har været tvunget til, at fjerne en plakat med bandet fra deres vindue.

det er måske ikke vildt interessant eller relevant for danske musikfans, hvis ikke det var fordi Kunt and the Gang har en slående lighed med danske Je Mapelle Mads & Bounty Niller. Vi er åbenbart ikke de eneste der lider under den slags novelty musik.

Og så er det en god lejlighed til, at linke tilbage til en klassisk retrovideo.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS