Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ny version af “The Sun And The Moon”

Når anden omgang fortjeneste skal trækkes ind, er det normalt at pladeselskaberne lige genudgiver et album igen efter et halvt års tid sammen med en ekstra live-ep, for derved at trække penge ud af de hardcore fans og belønne folk der har ventet på, at pladen blev sat ned. Blandt andet gjorde Pulp det med både “Different Class” og “This Is Hardcore”, til stor fortrydelse for undertegnede.

The Bravery har gjort lidt mere ud af det, idet de har genindspillet hele deres nyeste album “The Sun And The Moon” i en Moon-version, så man får to udgaver af samme plade, hvis man går ud og køber det ganske glimrende album. Man kan høre Moon-udgaver af This Is Not the End og den nye single BelieveThe Bravery’s myspaceside. Hele det “nye” album udkommer den 18. marts.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS