Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det er ikke nemt at være pladeselskabet EMI. Først skrider Paul McCartney og Rolling Stones, og så bliver Radiohead sure, bare fordi selskabet forsøger at malke dem med en greatest hits plade. På den anden side hjælper det nok heller ikke, at man udsender singler fra de kunstnere man har tilbage, uden at fortælle bandet det!

Det kom i hvertfald bag på Art Brut, da de opdagede at nummeret Pump Up the Volume fra “It’s a Bit Complicated”, var ude som single. Som Eddie Argos skriver på den officielle Art Brut hjemmeside “Well, my friends, pick up any thread of incompetence and it will usually lead you to a record company”, men som en spydige læser hos Stereogum skriver “Why do these bands continue to get so pissed off when the very foundation they sign into has PROVEN to be the fucking DEVIL?”, og det kan vedkommende jo have ret i.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS