Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Den tidligere Soul Coughing sangers nye album kom på gaden i sidste uge. Første single, 27 Jennifers” har været ude et stykke tid inklusive ovenstående video. “Golden Delicious” er opfølgeren til “Haughty Melodic”, der udkom i 2005. Der er ikke så meget nyt at komme efter, men det er stadig absolut værd at lytte til, hvis man er til Doughty og Soul Coughing.

Mike Doughty er forresten på en lidt speciel tour i USA i øjeblikket, kaldet The Question Jar Show. Hver aften inden koncerten kan publikum skrive spørgsmål og putte dem i en krukke. I løbet af koncerten plukker Doughty spørgsmål ud af hatten og svarer på dem. Et par eksempler fra sidste uge varierer fra det temmelig useriøse “Who would win in fight, a tiger with machine guns for legs or a robot with human emotions?” til det lidt mere traditionelle “Why do you have so much more charisma live than on record?”

De er mere info og masser af gode billeder på den underholdende Super Special Questions Blog.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS