Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Nyheds roundup

Efter en god weekend, med glimrende koncerter af Eels og Queens of the Stone Age, har det stået en smule stille her på siden. Og det er også begrænset, hvad der sker af de helt store nyheder. Derfor sparer vi lige lidt plads og samler op på et par mindre historier.

Danske Tina Dickow optrådte i går i Cambridge, UK, og i den anledning kan man via Gigwise downloade hendes sang Strong Man.

Jack White arbejder sammen med Bob Dylan med at få sat musik til nogle gamle Hank Williams tekster. Han forklarer projektet yderligere hos Drowned In Sound, og andre gæster inkluderer Willie Nelson og Lucinda Williams. Der er dog stadig ingen release date.

Og så var det søndag morgen, dansk tid, at der blev delt Oscars ud. Vi har tidligere brokket os over at Eddie Vedder ikke var nomineret i kategorien bedste sang, men til vores positive overraskelse gik denne til irske Glen Hansard fra bandet The Frames. – Andre vil måske genkende ham som guitaristen fra “The Commitments”.
Sangen er fra filmen Once, som fik en varm anbefaling her på siden i september.
Hos Gigwise fortæller han om hvordan det er at få sms’er fra selveste Bono.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS