Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Den første single fra det nye pladeselskab Speed of Sound er med gruppen The William Blakes, der indeholder ejerne af selskabet (Kristian Leth samt Frederik og Fridolin Nordsø) og vennen Bo Rande, der til daglig har sin gang i Blue Foundation.

I videoen får de fire gutter desuden hjælp af en masse danske musikere i stil med den nye Chris Walla-video. I videoen ser man Nordstrøm, Nephew, The Storm, Figurines, Oh No Ono, Choir of Young Believers, Speaker Bite Me, Remee, Thomas Troelsen, Hej Matematik, bandet selv, en fyr på trommer samt en weirdo i vinterhue og solbriller.

Udover en sjov video har The William Blakes også fået banket et fængende indiepop-nummer sammen, hvilket er grund nok til at blive ugens video her på Frekvens.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS