Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ny gratis musik fra Nine Inch Nails

Normalt er vi ikke meget for at hapse nyheder fra andre danske sider, men nogle gange må man jo gøre undtagelser. For eksempel, når man på Gaffa.dk kan læse at Nine Inch Nails i dag har smidt et nyt opus på gaden, og det endda ganske gratis.
Vi har tidligere skrevet side op og ned om Trent Reznors aversioner imod pladebranchen, og derfor er det også godt at se, og høre, at der er handling bag ordene.
Dreams I-IV er titlen på et projekt Reznor har lavet med instrumental musik, og det kan downloades på NINs hjemmeside i 4 forskellige versioner. Prisen varierer mellem 0 og 300 dollars, så folk der påstår at have bandets samlede værker, må nok gribe til pungen, eller lige så stille se den drøm dø.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS