Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Støj på Frekvensen

Det er ved at være længe siden den seneste udgave af Støj på Frekvensen, men det afspejler egentlig udmærket aktivitetsniveauet på Hits In The Car. Mange ord, mindre musik og følgelig et begrænset udvalg af sange at vælge imellem, hvilket har gjort at indlægget er blevet udskudt et antal gange. Om bedre tider er i sigte, må tiden vise, men jeg kan kun anbefale, at denne uges 6 sange bliver lyttet flittigt igennem.

Newton FaulknerDream Catch Me
Den Engelske singer-songwriter Newton Faulkner lagde sit hjemland ned i august sidste år, hvor albummet tilbragte to uger som nummer 1 på album hitlisten. Nu er tiden kommet til resten af verden, og albummet “Hand Built By Robots” udkommer efter sigende i Danmark d. 7. april, hvilket er dagen efter hans koncert i Lille Vega.
Download som mp3: Dream Catch Me


Plushgun
Just Impolite
Selvom det er 6 måneder siden at dette nummer første gang blev præsenteret på Hits In The Car, har jeg stadig svært ved at give slip på det. Kan vel bedst beskrives som en slags elektronisk indie rock.
Download som mp3: Just Impolite


Ruined by Martin
Defy the Odds
Det er over to år siden at bandet var månedens demo i Gaffa og vi venter stadig på, at pladeselskaberne skal få øje på denne fremragende danske trio. Bandet har tidligere været præsenteret her på “Støj…” og beskrivelsen “kølig og iørefaldende elektronisk pop” dækker stadig fuldt ud.
Download som mp3: Defy the Odds

Champagne RiotScandinavian Warfare
Bag navnet Champagne Riot gemmer sig en dansker bosiddende i London med ambitioner om at skrive perfekte pop sange. Missionen er endnu ikke fuldført, men potentialet er klart til stede.
Download som mp3: Scandinavian Warfare

Slutteligt er det værd at slå et slag for, at to af de bands, som indgik i Frekvens afstemningen i oktober sidste år, endelig har fået udgivet deres længe ventede debut EP’er. Den brillante “The Fallen Aristocracy” af Northern Portrait kan erhverves for det latterlige beløb af 5 USD hos Matinée Recordings, medens den ligeledes fremragende “Downhill” fra svenske Days kan indkøbes hos Shelflife formedelst 15 USD.

Download som mp3: Northern Portrait – Crazy

Download som mp3: Days – Simple Thing

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS