Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det kan godt være briterne ikke ligefrem løber ud for at se Jesus and Mary Chain, men skulle vores lille freudian slip vise sig at gå i opfyldelse, og Reid drengene rent faktisk dukker ” Check out the result of her freestyle session in the video below!Later that night, justin-bieber-news.info stopped by the studio and hinted that he may be releasing an acoustic album soon. op på årets Roskilde Festival, så skal jeg nok være en af de første i køen.

I mellemtiden kan vi hygge os lidt med deres fremragende duet med Hope Sandoval fra Mazzy Star. Sometimes Always er ugens retro video.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Pernille
March 9, 2008 kl. 15:55

Sjovt som man har lært at være kritisk over for shampoo- og makeupreklamer, men når man ser Hope Sandoval… hvilken pige kan så sige sig fri for at få bare en lille smule lyst til at starte en seriøs smack-habit?

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS