Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Indie-biler

Tilbage i november afslørede Frekvens-redaktionen deres yndlingsreklamesange, men da vi åbenbart går mest op i mobiltelefoner og parfume, så var der ikke blevet plads til én eneste bilreklame på trods af bilfabrikanternes åbenlyse flirt med musikgenrer, som også optager os en hel del.

Hos Filter kan du se fem reklamer, der alle formår at kombinere indie og biler, og der er endnu flere eksempler i kommentarerne.

Som en sidebemærkning kan det nævnes, at bilmagasinet Top Gear lige nu bruger Moving To New York (The Wombats) i en reklame for deres show på BBC Prime.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Martin
March 12, 2008 kl. 0:26

Jeg husker også, at Nissan tilbage omkring 2001 brugte ‘Gravity Rides Everything’ af Modest Mouse, hvilket fik nogle hardcore-fans (tør vi næsten sige indie-snobber?) til at gå amok. Hvis man var ekstrem indie-snob dengang, var de selvfølgelig allerede blevet for kommercielle med selve The Moon & Antarctica, men dette var simpelthen dråben for nogle.

Anders O
March 12, 2008 kl. 10:20

I det hele taget harmonerer termen “indie” i sin grundform ikke specielt godt med reklamer, pladesalg og alt andet, der ikke lige signalerer soveværelseindspillet kassettebånd. Et nyere eksempel er Band of Horses og deres Walmart-reklame.

Det er lidt grinagtigt, og jeg regner heller ikke med, at disse hardcore Modest Mouse-fans kan tilgive bandet deres seneste par albums så.

Martin
March 12, 2008 kl. 10:25

Hvis de havde et problem med lyden på The Moon & Antarctica (i mine øjne et decideret mesterværk), så må Good News og We Were Dead næsten give dem lyst til at finde reb og skammel frem

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS