Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Stereogum anmelder Portisheads kommende album

Det længe ventede comeback-album fra Portishead, “Third”, rammer pladebutikkerne d. 28. april, men som det næsten altid er tilfældet med længe ventede udgivelser, så er de at finde på nettet måneder før deres reelle udgivelsesdato.

Og “Third” er ingen undtagelse, hvilket Stereogum har udnyttet til at fabrikere en lille pre-anmeldelse, der begejstret beskriver de individuelle numre og opsummerer hele lytteoplevelsen i et kort “great stuff.” Der er åbenbart noget at glæde sig til.

Ifølge Stereogum har Portishead gennemgået en mindre forvandling, siden vi sidst hørte noget til dem for mere end ti år siden, og parolen synes nu at være mindre triphop og mere rock. Det skal blive spændende at høre, hvordan Portishead anno 2008 tager sig ud, hvilket passende kan ske i KB Hallen d. 4. april…hvis du altså fik købt billet i tide.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS