Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


…har altid gået godt sammen. I anledningen af de amerikanske primærvalg som, hvis det skulle have gået nogens næse forbi, kører på fuld tryk i øjeblikket, har Rolling Stone lavet en gennemgang af hvilke musikere der støtter hvilke kandidater + et lille historisk tilbageblik over musikeres flirten med politikere igennem tiderne.

Barack Obama scorer indie-cred med support fra bl.a. Arcade Fire og Wilco, imens Hillary Clinton har overraskende godt tag i hip-hoppen med støtte fra både 50 Cent og Timbaland.

Man behøver dog ikke at se ret langt tilbage for at finde ud af at musikeres støtte ikke gør det alene. I 2004 kunne demokraternes præsidentkandidat John Kerry mønstre et sandt all-star hold af amerikanske musikere, Bruce Springsteen, Pearl Jam og R.E.M. var bare nogle få af de bands der spillede til fordel for Kerry. Bush vandt som bekendt alligevel, men han havde selvfølgelig også Kid Rock.

Se Rolling Stone’s komplette liste.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS