Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Den, i England fødte, tamilske sangerinde, kunstner mm. M.I.A. er i dag blevet tilføjet programmet til årets Roskilde festival. M.I.A. har udsendt 2 kritikerroste albums. “Arular” fra 2005, opkaldt efter hendes far, som i øvrigt flyttede tilbage til Sri Lanke hvor han var medstifter af en militant tamilsk oprørsgruppe. Sidste år udsendte M.I.A. albummet “Kala”, hvor hun fortsatte den nærmest ubeskrivelige blanding af grime, hip-hop, electro og verdensmusik fra alle tænkelige steder, som debutten også bød på.

M.I.A. gjorde sig i øvrigt bemærket ved højlydt at protestere og derefter udvandre fra Mercury Prize uddelingen i 2005, da hun måtte se Antony & The Johnsons’ “I Am A Bird Now” slå hende i kampen om den prestigefyldte pris.

Foruden denne spændende nyhed har Roskilde også tilføjet Burhan G og Majors til årets program.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS