Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Måske nyt fra Kings of Convenience

Det ser ud til, at Erlend Øye og Eirik Glambek Bøe for en stund har valgt at tilsidesætte deres andre musikalske projekter til fordel for Kings of Convenience, som vi ikke har hørt noget fra siden 2004s “Riot on an Empty Street”.

Det sidste halve års tid har de to følsomme nordmænd spillet et par sporadiske livejobs, og ifølge Kings of Conveniences officielle hjemmeside vil foråret og sommeren ligeledes byde på optrædener fra de to rundt omkring i verden.

Dette har naturligt nok givet næring til rygterne om en forestående albumudgivelse, men, som det også fremgår af billedet ovenfor, er bandet lidt i tvivl om, hvor de står, eftersom de er signet til EMI, som tidligere på året varslede store nedskæringer og fyringer.

Ifølge Kings of Conveniences MySpace-side skulle det dog være sikkert, at Erlend og Eirik har 9 numre klar, som de er ret så glade for, men den lidt usikre situation gør, at de ikke ved, hvad de skal stille op med dem.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS