Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Aprilsnar!

Aprilsnar-jokes er pr. definition røvsyge, men det afholder ikke diverse medier fra at svælge i dem år efter år. Her er et par stykker, som vi lige kunne finde frem til uden at anstrenge os helt vildt (tak til April Fools’ Day On The Web.)

SMN News afslører rygter om et forestående masseselvmord i metalkredse. Maniac (Mayhem), Dani Filth (Cradle of Filth), Shagrath (Dimmu Borgir) og alle medlemmer af 1349 vil angiveligt tage livet af sig for at ære etårsdagen for Satyricon-frontmanden Satyrs selvmord (han er i øvrigt slet ikke død.)

Emo-sitet Emo Bucket har skiftet navn til Prep Bucket og vil nu kaste sin kærlighed på rapmusik og modetøj. Skide skægt.

Det forfærdelige band Nightwish annoncerer, at de fra nu af vil tænke lidt mere på miljøet.

Mp3-bloggen Nothing But Green Lights deler et hidtil ukendt Radiohead-nummer med sine læsere.

Side-Line afslører, at Marylin Manson har fået foretaget en kønsskifteoperation.

Rock Sound meddeler, at “Chinese Democracy” udkommer i dag. Sidste nummer på albummet skulle angiveligt hedde April Fools Day.

De danske musiksites har lige umiddelbart ikke følt trang til at trække os i benet, men flere andre medier har da haft gang i musikrelaterede aprilsnar-jokes i form af X Factor-nyheder en masse, og FCK.dk meddeler, at Erann DD er klar til at stille op for Byens Hold i Superligaen.

Sjovt.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Anders O
April 2, 2008 kl. 10:15

Nå, Gaffa havde snydt lidt ved at bringe en nyhed, som egentlig var sandsynlig nok, eller også er det blot mig, der godt kunne forestille mig en sådan plade fra en X Factor-deltager.

http://gaffa.dk/nyheder/view.php/news_id=21567

Peter
April 2, 2008 kl. 12:46

Jeg undrede mig godt nok lidt over cover versioner af Rice & Kurry og Sound of Seduction, men nu tænker jeg generelt det værste om den slags programmer og de usle mennesker der står bag, så det virkede heller ikke som fuldstændigt usandsynligt for mig.

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS